RBC Bank Aruba overvallen

ORANJESTAD – Drie mannen hebben gistermiddag een gewapende overal gepleegd op een filiaal van RBC Royal Bank in Palm Beach op Aruba. Dat meldt de Arubaanse politie.

 
De overvallers dwongen het personeel en klanten op de grond te gaan liggen. Na de daad vluchtten de daders in auto met getinte ramen.
 
De overvallers hebben waarschijnlijk ook hun wapens gebruikt, de politie vond namelijk buiten het pand vier hulzen. De vluchtauto is kort na de overval aangetroffen in Noord. Waarschijnlijk hebben de daders getracht de auto in brand te steken voordat dat zij in een andere auto zijn gevlucht.
 
Hoeveel de overvallers hebben buitgemaakt is nog niet duidelijk. Van de daders ontbreekt ook nog ieder spoor. Wel heeft de politie signalementen van de overvallers; zij hebben een kort postuur, zijn licht van kleur en hebben kort zwart haar. De Arubaanse politie verzoekt een ieder die denkt meer informatie te hebben over deze gewapende overval dit door geven via de tiplijn 11141 of de centrale op telefoonnummer 100.

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.