5 May - 2nd Spigthoff Night Golf Tournament

CURACAO - 5 May 2012 - 2nd Spigthoff Night Golf Tournament at Blue Bay. The proceeds of this night (including the auction) will go to support the Curacao athletes who want to participate in the 2012 Olympic Games.

Spigthoff Night Golf Tournament

Curaçaose sporters met een Olympische droom staan zaterdag centraal tijdens het Spigthoff Night Golf Tournament. Met het toernooi, georganiseerd door ELEQT en Blue Bay Curaçao & Beach Resort, wordt geld ingezameld voor de sporters om hun droom na te jagen.

De Curaçaose sprinter Churandy Martina gaat al naar de Olympische Spelen in Londen. Er zijn meer Curaçaose atleten met deze ambitie, maar voor hen lijkt een Olympische droom al voor dat het toernooi begint te mislukken. Spigthoff Nightgolf wil deze atleten een helpende hand bieden.

Fondsenwerving
Het sociale netwerk ELEQT wil tijdens het toernooi geld ophalen voor de Curaçaose Olympische atleten. ELEQT en Blue Bay hebben als doel om namens hoofdsponsor Spigthoff fondsen te verwerven voor NAOC, de organisatie die Curaçaose sporters helpt om naar de Olympische Spelen te kunnen.

Glow in the dark
Tijdens het Spigthoff Night Golf Tournament spelen in totaal elf teams van zes spelers met ‘glow in the dark’ golfballen op de verlichte golfbaan van Blue Bay. De spelers werken hierbij in totaal vijf holes af. Naast het golfen zijn er ook diverse activiteiten voor de toeschouwers  zoals ‘putting challenge’ en een ‘hit the target challenge’, waarmee prijzen te winnen zijn.

Informatie
Het toernooi begint zaterdag voor de deelnemers om 17.30 uur en toeschouwers zijn vanaf 18.00 uur welkom. Rond 22.00 uur verwacht de organisatie klaar te zijn voor de veiling en de prijsuitreiking. De entree bedraagt 25 gulden voor leden van ELEQT en Blue Bay Curaçao. Niet-leden betalen 35 gulden.

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.