Rotary Club Willemstad Lezing Tom Kok over Inspirerend Leiderschap

WILLEMSTAD - Maandag 27 mei organiseert Rotary Club Willemstad een lezing om 20:00 uur bij Avila Hotel in de Belle Alliance over Inspirerend Leiderschap. Spreker is Tom Kok van CoolGroup en Curacao School of Management.
 
Wat is inspiratie? En wát inspireert? Waarom zou je een inspirerende leider willen zijn? Hoe (her)vind je je eigen inspiratie en werken met de inspiratie van collega’s, de essentie van leiderschap en de kenmerken van inspirerend leidinggeven.
 
De lezingen van Kok geven het publiek altijd nieuwe energie en materiaal om de dagelijkse gewoontes een andere dimensie te geven die meer resultaat en rendement opleveren met meer plezier voor je zelf en voor je omgeving. 
 
Datum: maandag 27 mei 2013 
Tijd: 20:00 – 21:30 uur 
Lokatie: Hotel Avila, Belle Alliance 
Toegang: gratis
Taal: Nederlands 
 
Tom Kok is geboren Curacaoenaar (1957) en is een Nederlands topfunctionaris, bestuurder en voormalig politicus. Hij werkte bij ABN AMRO, was voorzitter van de directie van verzekeraar FBTO en directeur strategie van Achmea, voordat hij in 1996 partijvoorzitter werd van D66. Na zijn aftreden in 1999 werkte Kok als adviseur voor het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Tot juli 2007 was hij voorzitter van de AVRO, tot juli 2008 voorzitter van de Internet Society Nederland, tot juli 2010 voorzitter van DDMA (brancheorganisatie voor dialoogmarketing) en tot december 2010 waarnemend directeur Digitale Werkomgeving Rijksdienst bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.
 
Sinds 2000 is hij directeur van het adviesbureau CoolGroup. In september 2012 verscheen van Kok het Handboek Inspirerend Leiderschap. Zie voor meer informatie over Tom Kok en CoolGroup: www.coolgroup.nl of www.curacaoschoolofmanagement.org. 
 
De Rotary Club Willemstad Lezing heeft tot doel kennis over te dragen door middel van sprekers die door hun positie, kennis en ervaring een bijzonder verhaal hebben dat een meerwaarde kan hebben voor de gemeenschap. 

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.