UoC Lezing ‘Charles Dickens als sociale hervormer’ 19 februari

WILLEMSTAD - De Faculteit der Rechtsgeleerdheid en de Algemene Faculteit van de UoC organiseren op woensdag 19 februari 2014 een lezing met als onderwerp: ‘Charles J.H. Dickens als sociale hervormer’. Deze lezing zal gehouden worden door prof. mr. dr. J.H.A. Lokin.
 
Prof. Lokin is emeritus hoogleraar in de rechtsgeschiedenis, in het bijzonder in het Romeins recht, aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij doceert tevens reeds vele jaren rechtsgeschiedenis aan de UoC. Prof. Lokin heeft een grote interesse in de invloedrijke Engelse schrijver Charles J.H. Dickens (1812-1870) en was in dat kader ook twee jaar voorzitter van het internationale Dickens Fellowship.  
 
Datum: woensdag 19 februari 2014
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Aula UoC
 
Voor nadere informatie: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
 
 
 
 
 
 
 
 

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.