Netwerklunch VanEps Kunneman VanDoorne 30 november 2012

AMSTERDAM - Op 30 november 2012 organiseert advocatenkantoor VanEps Kunneman VanDoorne de tweede editie van de Netwerklunch in Amsterdam.

 
Deze lunch biedt studenten in het 3e of 4e jaar van hun rechtenstudie de mogelijkheid om op een persoonlijke manier kennis te maken met het kantoor en een beeld te vormen over een carrière bij VanEps Kunneman VanDoorne.
 
De 25 deelnemers zullen onder het genot van een heerlijke Caribische lunch kennis maken met Frank Kunneman, managing partner van VanEps Kunneman VanDoorne en Robert van Beemen, advocaat bij VanEps Kunneman VanDoorne en verantwoordelijk voor de Dutch Caribbean desk in Amsterdam.

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.