Launch Event STEP Curaçao Chapter

WILLEMSTAD - Op donderdag 17 januari 2013 organiseert STEP Curaçao Chapter haar launch event. STEP Curaçao is de lokale chapter van STEP.

  
STEP is een wereldwijde organisatie voor professionele beoefenaars in continentale en Angelsaksische jurisdicties op het gebied van trusts en estate planning en gerelateerde onderwerpen. Tijdens het event wordt informatie gegeven over STEP en de lokale chapter.
 
STEP is gericht op bevordering van de hoogste professionele standaarden via onderwijs en opleiding die leidt tot erkende beroepskwalificaties. Als onderdeel van deze toonaangevende organisatie, zal de STEP Curaçao Chapter haar leden laten profiteren van uitgebreid onderwijs, opleiding, professionele ontwikkeling en netwerkactiviteiten mede ter bevordering van de hoogste professionele normen die het respect en vertrouwen zal inspireren van zowel klanten als de bredere gemeenschap.
 
De STEP Curaçao Chapter start met het launch event officieel zijn activiteiten. In 2013 gaat STEP Curaçao verschillende ontbijtsessies en presentaties voor de lokale professionals in de sector organiseren. Tevens richt de organisatie zich op het organiseren van een internationale STEP conferentie op Curaçao, waarvoor professionals vanuit Latijns-Amerika en Europa worden uitgenodigd deel te nemen.
 
Het Launch Event vindt plaats op donderdag 17 januari in het atrium van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten van 18:30 tot 20:30 uur. Aan de deelname van het launch event zijn geen kosten verbonden. Aanmelden voor het event kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
 
 
STEP Curaçao Chapter is de belangenorganisatie professionele trust en estate planning beoefenaars. STEP Curaçao is gelinieerd aan de internationale Society of Trust and Estate Practitioners (STEP) organisatie. STEP is een unieke organisatie met meer dan 18.000 leden met lokale, nationale en internationale leer en zakelijke netwerken.
 
Met leden in 87 landen over de hele wereld, kan STEP de Curaçaose professionals in de trust en estate planning toegang bieden tot een internationaal perspectief en uitgebreide kennis van de industrie. 

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.