‘Tourism Marketing Conference’ in Caribbean Week in New York

NEW YORK, NY, U.S.A. (CTO) -- Caribische toerisme marketeers, beleidsmakers en uitvoerders worden blootgesteld aan de meest recente expert tactieken en ‘best practices’ in marketing en merk reputatie tijdens de Caribbean Week in New York.
 
Sommige van de meest invloedrijke experts uit de reisindustrie in de Verenigde Staten geven gedetailleerde aanwijzingen hoe bekende media te selecteren en te beïnvloeden om reizen naar en loyaliteit aan de regio aan te moedigen. De experts spreken op de Caribbean Tourism Marketing conferentie georganiseerd door de leden van de Caribbean Tourism Organization (CTO).
 
De strategieën die gepresenteerd worden variëren van het effectieve gebruik van de reis website Trip Advisor, tot het gebruik van de nieuwste trends in online marketing en social media met betrekking tot  reputatiemanagement. Daarnaast krijgen de deelnemers inzicht in de consolidatie van de luchtvaartmaatschappijen en effectieve strategieën voor de marketing van medische en wellness toerisme.
 
Één van de belangrijkste presentatoren is Mark Raggio, directielid van ASM, een advies bureau voor  route ontwikkeling. De heer Raggio die verantwoordelijk is voor onder andere het uitvoeren van kwantitatieve analyses voor klanten van de luchthaven, zal spreken over het onderwerp “De impact van consolidatie en zijn invloed op het Caribisch gebied”.
 
Een andere belangrijke presentator is Steven Paganelli, hoofd van bestemming marketing in Amerika voor Trip Advisor. Hij zal het hebben over hoe bestemmingen hun privé sector kunnen mobiliseren om gunstige beoordelingen op Trip Advisor te produceren, terwijl Sree Sreenivasan, hoofd digitale zaken bij Columbia University en social media “blogger” voor CNET News, zal spreken over de implicaties van sociale netwerken. Afgevaardigden die de marketing conferentie bijwonen zullen ook horen van Daniel Edward Craig, de grondlegger van Reknown. Reknown ontwikkelt strategie, inhoud, trainingsprogramma’s en richtlijnen om hoteliers en reizende marketeers de nieuwste trends, instrumenten en beste werkwijzen in online marketing, social media en reputatiemanagement te helpen begrijpen en over te nemen. De heer Craig, voormalig algemeen directeur en hoofd marketing, die auteur en consultant is geworden, zal spreken over reputatiemanagement in het digitale tijdperk. Het indrukwekkende panel van presentatoren wordt afgerond met Linden Schaffer, gecertificeerde expert op het terrein van wellness en oprichter van wellness bedrijf Pravassa, gevestigd in New York City. Zij zal de deelnemers een diepgaande blik in de medische en wellness toerisme geven en hen helpen met het bepalen van een richting voor de toekomst van deze specialiteiten markt.
 
“Ik ben enthousiast over de gelegenheid om te spreken op een dergelijke prestigieuze evenement en om mijn passie voor welzijn en reizen te delen,’ zei mevrouw Schaffer. “Ik ga spreken over verschillende trends in de industrie die ik heb ontdekt, zowel in mijn eigen bedrijf en door middel van marktonderzoek die ik door het hele jaar heb uitgevoerd.” De Caribbean Tourism Marketing Conference vindt plaats van 9:30 A.M. tot 12:30 P.M. op vrijdag 7 juni in het New Yorker hotel. Inmiddels in zijn 19de jaar wordt de conferentie georganiseerd door leden van de CTO, in samenwerking met de Association of Travel Marketing Executives (ATME), en zal worden bijgewoond door ministers, commissarissen en directeuren van toeristenbureaus, maar ook top vertegenwoordigers uit de private sector.
 
Over de Caribbean Tourism Organization
 
De Caribbean Tourism Organization met hoofdkantoor in Barbados en met kantoren in New York en London, is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Caribische toerisme, en de leden zijn meer dan 30 landen en gebieden, inclusief Nederlandse, Engelse, Franse en Spaanse, als ook talloze leden uit de private sector. CTO’s visie is het Caribische gebied voor 2017 te positioneren als de meest begeerde bestemming met het hele jaar warm weer, en het doel is het leiden van duurzame toerisme (Leading Sustainable Tourism - One Sea, One Voice, One Caribbean).
 
De voordelen aan de leden houden onder meer in gespecialiseerde ondersteuning en technische bijstand die de organisatie verschaft in de ontwikkeling van duurzame toerisme, marketing, communicatie, belangenbehartiging, het ontwikkelen van het menselijk kapitaal, onderzoek en informatie technologie.
 
Bovendien is CTO als partner met de Caribische Hotel en Toerisme Associatie (Caribbean Hotel & Tourism Association), samen en op gelijke basis eigenaar van het Caribische Toerisme Ontwikkelingsbedrijf (Caribbean Tourism Development Company), een marketing en bedrijfsontwikkeling entiteit toegewijd aan het wereldwijd bevorderen van de Caribische merknaam.

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.