Pensioen- en Bedrijvendag

WILLEMSTAD - Op vrijdag 23 mei vindt in het Santa Barbara Resort de negende editie van de Guardian Group Fatum Pensioen- & Bedrijvendag plaats. De Guardian Group Fatum Pensioen- en Bedrijvendag is bedoeld voor iedereen die in zijn of haar dagelijkse werk te maken heeft met pensioenen en gerelateerde wet- en regelgeving.
 
Bent u accountant, belastingadviseur, fiscaal jurist, human resource manager, finance manager, vakbondsbestuurder, pensioenadviseur, beleidsmaker, directeur, marketeer of ben u vanuit een andere hoedanigheid geïnteresseerd, dan kunt u zich inschrijven via de website van Guardian Group  http://myguardiangroup.cw/

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.