Oud-politicus Aruba Mito Croes overleden

ORANJESTAD – De bekende oud-politicus Antonito ‘Mito’ Croes is zondag 7 augustus op zeventigjarige leeftijd overleden. De doodsoorzaak is nog niet bekend, hoewel uit verkregen informatie duidelijk werd dat hij kampte met gezondheidsproblemen.
 
Twee maanden geleden nam Croes afscheid als lid van de Raad van State van het Koninkrijk en daarvoor heeft hij gedurende zijn politieke carrière in verschillende kabinetten een ministerspost bekleed.
 
Premier Eman beschrijft hem op zijn facebookpagina als een ‘groot Arubaan en een geweldige grote broer.” Croes behoorte een groot deel van zijn leven tot de groene partij.
 
Bron: NoticiaCla

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.