Mies Hofman nieuwe directeur CTB Europe

Mies Hofman is de nieuwe directeur van het Curaçao Tourist Board Europe (CTBE). Daarmee is ze de opvolgster van Edward Suares, die al enige tijd naast zijn functie als directeur van de Europese tak van het CTB, ook Gobal Commercial Director is.
 
Beiden hebben het nieuws bevestigd tegenover nieuwswebsite TravelPro.
 
Suares vervulde acht jaar de functie als directeur van het CTBE. Hij ziet het ANVR-congres van volgende week als afsluiting van de periode als directeur.
 
Hofman was tien jaar werkzaam bij South African Tourism in verschillende functies.
 
Ze laat tegenover de website weten in het verleden wel op Curaçao op bezoek is geweest maar dat haar kennis over het eiland nog moet groeien.

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.