Sabine Anthonio nieuwe advocaat bij SMS Advocaten

WILLEMSTAD - Op woensdag 1 februari 2017 is mr Sabine Anthonio in dienst getreden bij SMS Attorneys at Law.
 
Sabine is geboren op Sint Maarten en heeft haar jeugd grotendeels doorgebracht op Bonaire en Curaçao.
 
Na haar opleiding Internationaal en Europees recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen te hebben afgerond, is Sabine vijf jaar werkzaam geweest als gerechtssecretaris bij het Gemeenschappelijk Hof van Justitie. In deze functie heeft zij ruime ervaring opgedaan binnen de civiele rechtspraktijk.
 
Het is gedurende deze periode dat zij heeft ervaren hoe belangrijk goede juridische bijstand is. Een gedegen kennis van de juridische merites van de zaak en de kunst om de belangen van de cliënt te begrijpen en deze binnen de grenzen van de wet te waarborgen, maken de advocaat.
 
Sabine haalt energie uit het vertalen van complexe juridische vraagstukken en geschilpunten naar begrijpbare anwoorden en concrete oplossingen. Het is dan ook vanuit deze gedachte dat zij naast haar baan binnen de advocatuur doceert aan de University of Curaçao. 
 
Sabine is in afwachting van haar beëdiging als advocaat bij het Gemeenschappelijk Hof van Justitie.
 
 

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.