Fiscale Wettenbundel aangeboden aan gouverneur

WILLEMSTAD — Traditiegetrouw is onlangs aan gouverneur Lucille George-Wout een exemplaar uitgereikt van de door Meijburg & Co Caribbean gepubliceerde Fiscale Wettenbundels 2015 van Curaçao, Aruba, St. Maarten en Caribisch Nederland.
 
De eerste editie van deze wettenbundel werd in 1974 samengesteld door mr. Faroe Metry. In 2004 nam Meijburg & Co Caribbean de publicatie van deze wettenbundel van de heer Metry over.
 
Inmiddels publiceert het bedrijf alweer voor de twaalfde keer de Fiscale Wettenbundels, waarin alle fiscale wetgeving van Curaçao, Aruba, St. Maarten en Caribisch Nederland is opgenomen.
 
Amigoe

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.